Mesologie: Uw reguliere alternatief

plaatje1 plaatje2 plaatje3 plaatje4 plaatje5 plaatje6 plaatje7 plaatje8 plaatje9 plaatje10 plaatje11 plaatje12 plaatje13 plaatje14 plaatje15 plaatje16 plaatje17


Beste bezoeker,
 

Waarom ben ik, Marjolein van der Voort, geïnteresseerd geraakt in Mesologie? Daar is een lange weg aan vooraf gegaan. Na mijn middelbare school, voelde ik de drang om mij te verdiepen in de werking van het menselijk lichaam. Daarom heb ik een opleiding als doktersassistente en verpleegkundige-A gevolgd. Gedurende de jaren die ik als oncologie verpleegkundige werkte, groeide mijn ervaring in de reguliere geneeskunde, maar zag ik ook tegelijkertijd dat patiënten ondersteuning zochten in de vorm van vitamines en mineralen tijdens de chemotherapie. Dit wekte mijn belangstelling en later de fascinatie voor allerlei aanvullende geneeswijzen. 

Tijdens mijn verdieping in de werking van kruiden, homeopathie, vitamines, mineralen en voeding, werd ik gevraagd om in een speciaal drogisterij te komen werken. Door de jaren heen, deed ik steeds meer ervaring en kennis op in allerlei verschillende manieren van geneeskunde, daarbij beseffende dat niet een geneeswijze alle antwoorden had.

In de Mesologie ontdekte ik een brede en een transparante combinatie van de reguliere en oosterse geneeskunde. In de Mesologie wordt uitgegaan van het feit dat ieder mens uniek is en anders reageert. Er wordt gezocht naar de diepere oorzaken van klachten terwijl er wordt gekeken naar de mens als een geheel. Dit zijn juist de zaken die mij intrigeren en inspireren. Mesologie is nu een integraal onderdeel van mijn denken en doen. Deze kennis en ervaring gebruik ik in mijn praktijk als Mesoloog en natuurlijk ook als vrouw en moeder van mijn gezin met opgroeiende kinderen.

 praktijk